tiistai 14. tammikuuta 2014

Psykologian perus- ja aineopinnot valmiit!

No niin, nyt se on valmista! Sain äsken palautettua viimeisen aineopintojen tehtävän. Vähän jännittää, että onko se nyt varmasti valmista, kun en enää pääse omiin tietoihin käsiksi nettiopsuun. En siis näe, mitä viimeisimmistä tenteistä on tullut tulokseksi. Takana on siis 3 kirjallista tehtävää ja 5 tenttiä. Niistä suorituksista, jotka olen nähnyt on tullut vain numeroiksi 4 ja 5. Eli toivotaan että loppuun asti mennään yhtä hyvin. Ehkäpä aloitan uuden käsityön tämän kunniaksi :)

maanantai 13. tammikuuta 2014

Vielä on hiukan selviteltävää

Tällaista projektia tällä kertaa. Tarkoituksena on saada sinisen laatikon lankasotku nätisti noihin kahteen vieressä olevaan läpinäkyvään koppaan. Taitaa kyllä jäädä unelmaksi tuon lankamäärän mahtuminen noihin pikkuisiin kopperoihin. Tuossa toisessa laatikossa on nimittäin vain 1/25 langoista.


maanantai 6. tammikuuta 2014

Valmis!

 Suurimman osan työstä tein viime lauantaina ja sunnuntaina. Tänään kehystetty. Tekemiseen taisi mennä vain 5 päivää, koska viime lauantaina pistelin 2/3 koko työstä.
Tässä koko sarja!

Edistymisiä

1. väri
Tässä kuvat kahdesta keskeneräisestä työstä. Alla jo aiemmin kuvattu mysteerityö. Yllä olevasta käsityöstä aion ottaa kuvan aina, kun saan uuden värin valmiiksi. Näette sitten jossain vaiheessa, mitä siitä tulee.