torstai 6. helmikuuta 2014

Käsityöilta II

Vietimme A:n ja I:n kanssa leppoisan ja nauruntäytteisen käsityöillan kolmisen viikkoa sitten.Puheenaiheet vaihtelivat huumorista vakavampaankin aiheeseen. I joutui lopulta poistumaan "pahojen hajujen" saattelemana. :) Sisäpiirin huumoria.



Käsitöiden ohella (kaikilla tällä kertaa ristipistotyöt työn alla) joimme hyviä viinejä, söimme ihania juustoja ja muita herkkuja.










Ilta aloitettiin siinä kuuden paikkeilla A:n luona. Osallistujiin kuuluivat myös Pinka ja Palle, koirakaverukset. Pöytä katettiin herkuilla ja käsityöt purettiin laukuista. 





Palle ja Pinka katselivat jo hieman huolestuneen oloisesti tätä hyvän tuulista naissakkia sekä tavaroiden levitystä ja varmaan päässä raksutti ajatus: "jaaha, täältä ei sitten hetkeen lähdetäkään." Voi, olisivatpa vain tienneet.......



 Mietteitä matkan varrelta:

"Hei Kaarina, me ollaan oltu täällä jo jonkun aikaa. Oisko aika lähteä kotiin?"

"Siis kuulitsä? Kotiin!"

"Hei Palle, kyl sä tiedät tän homman. Ette te oo menossa mihinkään."

"Okei, mä luovutan. I lähti, ei me."


Oli niillä koirillakin oikeasti kivaa! Pinka esimerkiksi teki omia käsitöitään.




Jossain vaiheessa myöhemmin:


"No nyt? Sä tulit tänne eteiseen päin uudestaan. Täs olis nää mun hihnat. Mennäänkö?"
Kello 2:48. Kotiin



tiistai 4. helmikuuta 2014

Kiirettä pitää

Eivätpä sitten tulleetkaan aineopinnot vielä valmiiksi. Kaksi tenttiä puuttuu. Lisäksi muuta tekemistä on ollut riittämiin, enkä ole parin viikon takaisesta käsityöillastakaan ehtinyt tänne kirjoittamaan, vaikka suunnitelmana on ollut. Illan aikana otin paljon kuvia, ja niiden järjestely on vielä kesken.

Paljon on sattunut ja tapahtunut, myös käsityörintamalla. Poikaystävälle kudottu paita tuli valmiiksi, joskin saumoja pitää vähän ottaa sisään, kun on hiukan väärän kokoinen keskivartalosta. Ja toinen kutomistyö aloitettu heti perään, tämä toki on hieman pienimuotoisempi ja iloisemman värinen. Toivon mukaan sitä pääsee lahjan saaja pitämään ensi talvena, jos koko menee oikein. Sen ikäiset kun tuppaavat kasvamaan aika hurjaa vauhtia... Hiukan jänskättää.

Palaillaan käsityöillan tunnelmiin tuonnempana!