maanantai 30. joulukuuta 2013

Blast from the past, osa III

Pidin joskus tosi paljon näistä ristipistotyynyistä. Nykyään pidän pienemmistä ja yksityiskohtaisemmista töistä. Ei mitään käryä, minkä ikäisenä tämä tyyny on tehty. Veikkaisinko ehkä 10 v?

Tämä kisu majailee mamman luona, kuten moni muukin näistä vanhemmista töistä. Tämä on ensimmäinen ja tällä hetkellä ainut ryijytyö, jonka olen tehnyt. Tämäkin on kai tehty joskus 10 v kieppeillä, ei tietoa. Elämäni toinen ryijy on tuloillaan, sillä tosin on kokoa 1,5mx2m eli hieman enemmän kokoa kuin tällä tyynyllä.

Ja tässä yksi harvoista kanavatöistä, joita olen tehnyt. En pidä kanavatöistä, kangas on kova ja langat pölisevät (jos joku ei tunnista sanaa, niin niistä siis lähtee pölyä.) 12 vuotiaanako tämä on tehty?

Hmmm. Taas kanavatyö. Kai niitäkin on sitten tullut useampia tehtyä. Taas menee arvailuksi, 13 vuotiaana?

Heh heh. Tästä minä muistan kyllä mitä kirjaa  mamma luki, kun tein tuota vihtaa. Se oli sellainen heppakirja ja siinä oli sellainen mutavyörö kohtaus... Tämä on tehty pappalle, pappa kun tykkää tosissaan saunomisesta. Työ on kooltaan iso, noin 70cmx50cm. Olisinko ollut 10-14 tätä tehdessäni? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti