keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Hitaasti, mutta varmasti?

No, deadline oli pari viikkoa sitten, mutta tässä sitä nyt ollaan. Tai on tämäkin taas hiukan vanha kuva, kun aina unohdan ottaa uuden kuvan. On se vaan upea. Vaikka itse sanonkin.




Työ edistyy noin yhden langan verran joka toinen/ joka kolmas päivä. Huima vauhti. No, nyt vapautuu iltoja luentojen loputtua, josko nekin pääsisi käyttämään johonkin hyödyllisempään kuin opiskelu ;) Tentti vielä sarastaa horisontissa, mutta kuka sellaisiin nyt lukee?

A tuossa eilen juuri kyseli lenkillä ollessamme, että mitä sinä sitten seuraavaksi teet, kun tämä on valmis? Totesin siihen, ettei mahdollisuuksien puutetta ainakaan tulisi vastaan. On aiemmin blogissa näkyvä amme-pariskunta, on Disneyn Bambi, on Luca-S winter landscape, on keittiöpyyhetelineen suojaliina (itseasiassa niitäkin on kaksi kappaletta), on Cross Stitch Gold -lehdestä otettu luontoaiheinen taulu, on lautasliina-renkaiden ompelu, on lehtitelineen koriste, on järvimaisema.... Nämäkin oli vain niitä, joita olen jo aloittanut. Paitsi Bambia en ole aloittanut, mutta haluaisin. Taisi muutama unohtua... Sitten on oma asiansa vielä ne työt, joita EN ole aloittanut. Niitä onkin sitten varmaan 20-30. Valehtelematta  ja suurentelematta yhtään. Oikeasti.

1 kommentti: