maanantai 4. toukokuuta 2015

Simaa ja kettukarkkeja


Eilinen oli ja meni. Nyt voi taas keskittyä elämän parempaan puoleen: käsitöihin ja ympäröiviin ihmisiin. On se outoa, että jokin asia vain väkisin porautuu olemisen ytimeen, vaikkei sitä aktiivisesti miettisikään. Jälkikäteen huomaa, miten paljon oma olo on ollut ahdistunut ja käyttäytyminen erilaista. Onneksi se harmaa sadepilvi kuitenkin aina väistyy, eikä jää ainaiseksi auringonvaloa himmentämään.

No se siitä syvällisyydestä :)

Oltiin siskon luona Paraisilla käymässä vähän yli viikko sitten:

Lauantai-illalla oli sininen hetki.
Vain Fazer puuttui.









Saatiin A:n kanssa taas pari hyvää kuvaa Pallesta lempipaikassaan. 
Vappuna oli pitkästä aikaa kunnon ristipistomaraton. Hiukan sormet kipeytyivät.

Ennen vapun maratoonia

Vappumaratoonin jälkeen. Usko tai älä,
pelkästään ronsussa oli 800 pistoa.

Sitten pari kuvaa, jotka eivät kiinnosta varmaan ketään muuta kuin minua. Tai jos joku lukijoista on yhtä hullu ristipistoilija kuin minä, niin toki saattaa innostua. Niin no, siis A.


Vasemman puoleisessa kuvassa on kirahvi pelkästään oikean puolen jälkipistoilla. Oikealla puolella on kirahvi kaikki jälkipistot valmiina. Tsädäm!



A innostui tekemään äidilleen kettukarkki-sukat. Lopputulos oli hieno! Sain kunnian toimia jalkamallina.


Tölkin klipsuja on kerääntynyt jo mukavasti. Varmasti löytyisi jo tarpeeksi aineksia, että voisi tehdä sen tunikan, jota olen miettinyt. Toisaalta, vastaan on tullut aika monia kivoja laukku-mallejakin.


Ensimmäistä kertaa tein itse simaa. 
Maistui hyvälle ja teki hyvin 
kauppansa myös muille. 
Pikkupullo löysi kotinsa A:n luota.



Tällaista on siis mahtunut viimeiseen pariin viikkoon. Tavoitteena on saada Leijonakuningas valmiiksi toukokuun aikana. Eilen jaksoin vihdoin ja viimein aloittaa uuden ristipiston. Väsymys on ollut kyllä aika järkyttävä, kun ei edes uusi käsityö ole maistunut. Ehkä ensi yönä nukun hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti